VIP Box Ügyviteli Rendszer Kiemelt

ERP
50000 Ft + 27% ÁFAfelhasználónként

Egy jól átgondolt, összetett ügyviteli rendszer. Mint integrált rendszer rengeteg szűrési feltételt biztosít ahhoz, hogy könnyebben megtaláljon egy terméket, egy partnert, egy rendelést, szállítólevelet, vagy számlát.

További információk

  • Szoftver neve: VIP Box Ügyviteli Rendszer
  • Kategóriák: ERP
  • Fejlesztő: Falcon-Soft Kft.
  • Ár: 50000 Ft + 27% ÁFAfelhasználónként
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefon: +36 1 350 4571
  • Nyelv: Magyar
  • Operációs rendszer:

Leírás

A készletnyilvántartó termékeinek nyilvántartása, szerkesztése

    korlátlan számú megnevezés és jellemző kapcsolása az integrált rendszer termékeihez, folyamatos karbantartási lehetőség,
    képek kapcsolása a termékekhez,
    engedélyszám, származási ország nyilvántartása,
    azonnali készlet és mozgás napló megtekintés, mely a változásokat időrendi sorrendben rögzíti,
    érvényesség és rendelhetőség jelölése,
    árlistában szereplő termékek dinamikus meghatározása,
    göngyöleg és gyűjtőáru kezelése,
    differenciált megjegyzés kezelés: külön megjegyzés rögzíthető az értékesítők, beszerzők, stb. részére,
    a termék kartonon végig követhető a termék teljes életútja.


Ügyfelek nyilvántartása és kezelése

A program számos lehetőséget biztosít az ügyfelek azok kapcsolódó adatainak nyilvántartására, mint például az adott cégnél dolgozó kollégák neveit, ügyintézők neveit, címeket, telefonszámokat, banki adatokat, a hozzájuk kapcsolódó fizetési módot, kedvezményeket, a velük bonyolított forgalmat, a hozzájuk kapcsolódó számlákat, ezeken kívül a megjegyzés rovatba még bármilyen számunkra fontos információt lejegyezhetünk.
Itt is számos szűrési feltétel szerint tudunk rákeresni egy adott ügyfélre állapot érvényessége, elintézettsége, referens, ügyintéző, név, cím, adószám, megjegyzés, irányítószám szerint.


Beszerzés

A rendelési modul nyújt lehetőséget a rendelési javaslatok összeállítására (amikor a termékek fogyása vagy előrendelése alapján jön létre beszállítói rendelés), valamint a megrendelések teljes életciklusának végigkövetésére.
A rendszer már akkor felajánlja az előrendelésbe történő behelyezést, amikor pl. egy vevő megrendelést szeretne teljesíteni, de nincs elegendő az adott termékből.
A rendelési javaslatoknál ezekhez hozzáadhatók a fogyások alapján rendelésre váró termékek, majd az összes rendelésre javasolt termékből ajánlatkérések/megrendelések generálhatók.


Raktárkezelés

Az készletnyilvántartás általános raktárkezelési funkciói mellett, a modul támogatja a selejtezés és leltározás, valamint az értékcsökkentés könnyű kezelhetőségét és elvégzi azok bizonylatolását is.

Speciális lekérdezési lehetőségeivel megkönnyíti a napi munkát és a raktár átláthatóságát. A vonalkód alapú ellenőrzési és leltározási funkciók segítik a precízebb és gyorsabb munkát.

A be- és kitárolási folyamatot intelligens vezérlés segíti - automatikus tárolóhely kijelölés forgási sebesség, és elérési zónák alapján - a megfelelő tárhely kiválasztásakor.


Számlakezelés

Vevői számlák kiállítása történhet a készletnyilvántartó rendszerből, vagy akár önállóan is. Ugyanígy a szállítói költségszámlák generálhatók a beszerzési adatokból, vagy rögzíthetők önállóan, amennyiben nincs a számla mögött raktári mozgás.

 

Létrehozva: 2015. március 06., péntek 18:51 Utoljára frissítve: 2015. október 09., péntek 17:49 Megtekintve: 769 alkalommal

Facebook

Facebook